Acties / Nieuwtjes

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en acties. Zo bent u er zeker van dat u maximaal voordeel haalt uit uw volgende bezoek aan de beautysalon. Houd daarnaast de nieuwsbrief goed in de gaten; hier wordt iedere maand een speciale nieuwsbriefactie in gedeeld.

Oktober: Beautysalon Elody is jarig en trakteert!

Daarom de hele maand:

  • 20% korting op alle fruitzuurbehandelingen,
  • 20% korting op al uw aankopen van Cenzaa en PUURR!

.

.

LICHTE PRIJSVERHOGING VANAF 1 JULI 2019

Nadat ik na 3,5 jaar nog nooit de prijzen heb aangepast, ben ik vanaf 1 juli a.s. genoodzaakt sommige prijzen iets te moeten aanpassen. Dit is mede omdat de grondstoffen in de producten de afgelopen jaren in prijs zijn gestegen.

.

NIEUWE SEASONS BEHANDELING: (vanaf 20 mei 2019)

Typical Dutch Treatment: 60 minuten € 59,50/90 minuten € 85,00

Rembrandt zette in de Gouden Eeuw de kunstwereld op z’n kop. Ook Cenzaa staat samen met haar huidspecialisten voor vernieuwing, kwaliteit en echt vakmanschap. In het Rembrandtjaar – 350 jaar na zijn dood – eren wij zijn meesterwerken met een unieke gezichtsbehandeling met groots effect en baanbrekende innovaties. Ontdek maximaal resultaat voor jouw huid en pure luxe met 100% Nederlandse roots.

Voor meer info kijk op de pagina Huidverbetering.

.

BEAUTYSALON ELODY HEEFT EEN METAMORFOSE ONDERGAAN EN IS VERHUISD NAAR DE BEGAANDE GROND!

Afgelopen weken zijn we enorm druk geweest om de salon te verhuizen van de eerste verdieping naar de begaande grond. Zo kunnen er nog meer cliënten mijn salon bezoeken, ook diegene die iets minder mobiel zijn. Tevens hebben we de sfeer van de salon drastisch aangepakt en geprobeerd het nog gemoedelijker en relaxter te maken. Iedereen kan zich hier op zijn/haar gemak voelen en weer uitgerust en opgeladen naar huis gaan!

Afbeeldingsresultaat voor social deal

RECENSIES N.A.V. SOCIAL DEAL ACTIE:

Wat fijn om te zien dat er zoveel mensen enthousiast zijn na de heerlijke lichaamsmassage die ze via Social Deal hebben geboekt!

Even een kleine greep uit de laatste recensies:

  • Heerlijke massage gehad. Gezellige en aardige vrouw. Zeker een aanrader, ik ging er helemaal ontspannen weer weg! (J.O 30-3-2018)
  • Voor weinig geld een heerlijke massage bij een hartelijke vrouw die je heel snel op je gemak laat voelen. (E.v.V. 31-3-2018)
  • Zeer vriendelijke vrouw en kundig (A.P. 15-3-2018)
  • Ik ben zeer positief! Echt een heerlijke massage gehad waarbij je lekker weg kunt dromen, opkikker voor je lichaam. Ze verstaat haar vak goed! (L.W.S. 6-3-2018)

Inchecken op Facebook

Wanneer u tijdens uw bezoek aan Beautysalon Elody incheckt op Facebook dat u in de salon bent, krijgt u bij de volgende afspraak 5 euro korting.