Acties / Nieuwtjes

Het einde is in zicht…..

Zoals velen van jullie al wel weten, werk ik naast mijn salon (al weer 7,5 jaar) sinds 1 oktober 2022 ook nog op de Crisis Noodopvang van Doetinchem. Dit werk brengt mij enorm veel positieve energie!

Ook ben ik afgelopen september een opleiding begonnen, om dit (tijdelijke) werk door te kunnen zetten.

Ik heb onlangs gesolliciteerd bij het COA, om eens te kijken wat wij voor elkaar konden betekenen.

Nu is het zo, dat ik vrijwel direct ben gebeld voor een gesprek en daarna een 2e gesprek en ben ik aangenomen om 4 dagen in de week te werken voor het COA.

Dit betekent dat ik mijn werkzaamheden in de salon op zeer korte termijn moet stopzetten, omdat ze mij daar al vroegtijdig nodig hebben.

Begrijp me goed, dat dit een moeilijke beslissing is geweest en dat ik het één en ander heb moeten afwegen. Maar ik heb toch besloten deze unieke kans aan te nemen!

Daarom moet ik jullie, als trouwe klanten, mededelen dat mijn salon per 1 mei a.s. zal sluiten voor behandelingen. ☹ Ik weet het, dit is wel erg snel.

Ik geef iedereen nog wel de kans om in de maand mei nog gebruik te kunnen maken van eventuele verkoop van mijn producten, die tegen grote kortingen de deur uit gaan. Op = Op!

MAYEE – 20%

CENZAA – 30%

HAPPY SOAP – 25%

MARC INBANE – 30%

 

Uiteraard zijn de cadeaubonnen (max 1 jaar oud) nog in te leveren, mocht dit voor een behandeling zijn, gaat dit in overleg met mij door even contact op te nemen. Ze kunnen ook ingeleverd worden om de producten te kopen.

Ik wil jullie allen bedanken voor de fijne tijd die ik met iedereen heb gehad in mijn salon. Soms was het met een lach of een traan, maar met oprechte interesse in elkaar en te luisteren naar ieders persoonlijke verhaal.

Alle klanten die na 1 mei nog een afspraak hebben staan, worden persoonlijk benaderd. Alle andere klanten wens ik langs deze weg veel succes in de toekomst.

Nogmaals bedankt! 😊

Voor verdere vragen of om een afspraak te maken in mei voor aankoop van producten neem dan contact op per mail: info@beautysalonelody.nl.

Ik wil jullie uiteraard wel een alternatief aanbieden:

– Eclairé Huidverzorging, Bezelhorstweg 102,

Doetinchem, 06-18331067 / eclaire@hotmail.nl

(Huidverbetering met Cenzaa)

– La Vita Skincare, De Bongerd 79, Doetinchem,

06-17435577 / info@lavitaskincare.nl

(Huidverbetering met Hannah)

– Lavema Massages & Vitaliteitstraining

Broekstraat 23, Wehl, 06-18448375 /

contact@lavema.nl