De Salon

Beautysalon Elody is een rustige, natuurlijke en sfeervolle schoonheidssalon, gevestigd in Doetinchem, wijk 4.
Visie van de schoonheidssalon: Het gaat niet alleen om schoonheid van buiten, maar ook om de klant het gevoel mee te geven van luxe, weldaad, aandacht en zorg.

Behandelingen bij Beautysalon Elody

Er zijn behandelingen hierop samengesteld, waarin huidverbetering, therapeutische behandelingen en wellness centraal staan. De expertises Wellness expert en Cenzaa Skin Therapist heeft Elody hiervoor in huis. Tevens is het mogelijk om pedicure behandelingen te krijgen, zodat zowel gelaat als lichaam voldoende aan bod komen! Zij blijft ook regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche.

Producten

De Cenzaa producten waarmee gewerkt wordt, zijn vrij van minerale oliƫn zodat de huid kan blijven ademen. Ze zijn op natuurlijke basis en worden niet op dieren getest. Het samenspel tussen de intensieve behandelingen, sensationele geuren en exceptionele producten zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering.

De PUURR producten bestaan uit huidverzorgingsproducten met natuurlijke karakter zonder onnodige toevoegingen! Vanaf 95% tot 100% puur.

Een moment voor jezelf

Naast ruimte voor schoonheid vind je er ook dat heerlijke moment voor jezelf. Uniek, omdat naast hoogwaardige behandelingen, er tijd is voor jou! Jouw wensen staan centraal, daarom vindt er een intake plaats voordat we je gaan behandelen. Zo weet je van te voren wat er gaat gebeuren en mag verwachten.

Kortom, laat je huid door professionele handen verzorgen en verbeteren in een schoonheidssalon waar ontspanning boven alles gaat en kwaliteit vanzelfsprekend is! Want je bent mooi zoals je jezelf voelt.

Om kwaliteit te waarborgen is Beautysalon Elody aangesloten bij de brancheorganisatie voor schoonheidsverzorging: ANBOS.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit alles? Elody verwelkomt je graag in haar salon.