Lichaamsbehandelingen

Rugbehandeling  of Totale Bodyscrub

Tijdens deze reinigende rugbehandeling of totale bodyscrub worden de dode huidcellen verwijderd d.m.v. een peeling. Daarna worden bij de rugbehandeling alle onzuiverheden verwijderd en zal er een reinigend en/of kalmerend masker aangebracht worden op de huid. Als laatste wordt de huid verzorgd met een bodycrème, hierdoor voelt uw huid weer zijdezacht aan en is hij intens gevoed.

Lichaamsmassage  

Tijdens deze lichaamsmassage van 30 / 45 / 60 minuten worden er heerlijke oliën met Oosterse geuren gebruikt worden. U zal zich na deze behandeling weer herboren voelen. U heeft hier ook nog keuze uit Shiatsumassage en/of Cuppingmassage. Bij Shiatsumassage worden er drukpunten en meridianen behandeld. Het reguleert het zenuwstelsel, bevordert de spijsvertering en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en activeert daarmee het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De Cuppingmassage maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Kruidenbundelmassage  

Warme kruidenbundels met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt uw huid gemasseerd en uw spieren verwarmd. Sluit uw ogen waardoor uw energie vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest herstelt. De huid krijgt gelijk een scrubbende werking door de zoutkristallen, waardoor hij zijdezacht aan gaat voelen. Tevens wordt de doorbloeding goed op gang gezet. U kiest zelf voor de massagetijd van 30 / 45 / 60 minuten.

Hotstone massage

De massage wordt uitgevoerd door warme basaltstenen van 45 graden Celsius. De hotstone massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Bloed- en lymfestromen gaan weer beter stromen en blokkades in de spieren wordt gemakkelijker opgelost. Het verlicht spanningen en geeft je weer meer energie. U kiest zelf voor de massagetijd van 30 / 45 / 60 minuten.