Behandelingen

Geniet van de diverse behandelingen van Beautysalon Elody voor gelaat en lichaam waar wellness en huidverbetering centraal staan.

PUURR Huidverzorgende behandelingen

Basic  €  40,00

Dit is een intensieve reinigende behandeling met de pure producten van PUURR.

De Luxe  €  55,00

Deze uitgebreidere reinigende behandeling bevat ook een heerlijke ontspannende massage.

Zen €  79,00

Kijk hier voor een impressie van deze behandeling

Cenzaa Huidverzorgende behandelingen

Reiniging (Clearify) €  42,50

Deze behandeling is gericht op het reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld. De behandeling brengt de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgt voor een mooie en gezonde uitstraling.

.

Relax (Impressions) €  57,50

In deze uurs-behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept.

.

..

Wellness (Moments) €  75,00

Gun uzelf de wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden.

.

.

Weda  €  85,00 

In deze oosterse wellness behandeling zijn totale ontspanning in combinatie met huidverbetering én een Tibetaanse massage een unieke beleving.

.

.

Man  €  57,50

Deze Man behandeling heeft dezelfde samenstelling als de Relax behandeling, alleen nu afgestemd op de mannenhuid.

.

.

Huidverbeterende behandelingen

PUURR

Biopeeling  (1 uur) €  85,00 (incl. gratis minikit voor thuisgebruik)

De Biopeeling bestaat uit algen, zeewier en spongilla. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of rosacea. Daarnaast is de biopeeling een echte anti-age behandeling. De huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

Hoe werkt de Biopeeling?

De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.De huid maakt hierna in slechts 10 dagen nieuwe cellen aan i.p.v. 28 tot 30 dagen!

Wat kunt u verwachten van de Biopeeling?

 • De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijntjes zichtbaar afnemen.
 • De talgproductie wordt genormaliseerd.
 • Ontstekingen zijn zichtbaar verminderd.
 • De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verdwijnen.
 • De huid voelt heerlijk zacht en fris aan.
 • Na 3 a 4 dagen kun je een lichte schilfering ervaren.

Kuur: € 225,00 (60 min) (3 x binnen 10 dagen incl. gratis Puurr Expert minikit voor thuisgebruik a € 39,95)

Cenzaa

Seasons: RYJVK Allure of the lagoon (1 uur) € 59,00 / (90 min.) € 85,00

Ben jij klaar voor onze nieuwe Seasons behandeling? We nemen je mee naar een plek waar de natuur nog puur en ongerept is: IJsland. We hebben prachtige formules weten te combineren met de meest unieke bodemschatten van IJsland, zoals mineralen, anti-oxidanten, vitamines en botanische extracten.

Energy Bootcamp  4 x 45 min. voor € 215,00

4 Wekelijkse behandelingen met daarin een intakegesprek, een huiddiagnose en huidadvies, een intensieve bindweefselmassage, shocktherapie en een gratis Energetic Power.

.

.

Botuline behandeling  (90 min.) €  89,50

Botuline behandeling is zeer intensieve doch ontspannend. Het Botuline Beauty masker, samengaand met een actieve bindweefselmassage en een shock therapie, bevordert collageenaanmaak en de doorbloeding en geeft een uiterst liftend effect!

.

Rosacea & Couperose behandeling  (90 min.) € 89,50

Vertoont de huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierde adertjes? Dit zijn typische symptomen van een Rosacea en Couperose huid.  Tijdens de Rosacea & Couperose behandeling wordt uw huid gevoed, gekalmeerd en weerbaar gemaakt voor de invloeden van buitenaf door o.a.  een lymfedrainage massage en een  Hyaluron behandeling.

Pigment behandeling (1 uur) € 89,50

Vertoont uw huid ongewenste pigmentvlekken, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? D.m.v. fruitzuren en een speciale whightening & brightening ampul worden deze ontsierde vlekjes aangepakt tijdens de behandeling. Ook krijgt u er een modelage masker bij, die ervoor zorgt dat de werkstoffen nog beter in de huid trekken.

Behandeling op maat (90 min.) € 95,00

De behandeling op maat zegt het al; deze behandeling is geheel op maat gemaakt voor het desbetreffende huidtype, de eventuele huidproblemen of speciale huidwensen. (Bijna) alles is hierbij denkbaar en in te zetten, behalve de microneedling en fruitzuren.

AHA Fruitzuur behandeling  (45 min) €  45,00

De AHA Fruitzuur behandeling is gericht op huidverbetering en herstel. De huid ondergaat een fruitzuur peeling, dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen zal de huid flora in balans komen en de talgreductie verminderen. Deze behandeling is echter niet voor ieder huidtype geschikt, vraag daarom altijd advies.

Belangrijk: voor deze behandeling is een intakegesprek nodig!

Kuur: € 270,00 (45 min) (6 x incl. gratis Illuminating Skin Peel 10% voor thuisgebruik)

Micro-needling behandeling met de Dermapen4  (1 uur) €  99,50

Hoe werkt microneedling?

Door middel van loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes worden microverwondingen in de huid gemaakt. Zo wordt de huid geactiveerd om zich op diepliggend niveau te herstellen en te vernieuwen.

Waarom microneedling met de Dermapen4?

Er zijn allerlei goedkopere kopieën verkrijgbaar. Beautysalon Elody kiest voor kwaliteit en dus voor de officiële Dermapen4.

Voordelen Dermapen4:

 • exclusieve, gepatenteerde registraties
 • 16-naaldpatroon
 • kwalitatief hoogwaardige naalden, waardoor de hersteltijd korter is
 • verstelbare naalddiepte
 • meerdere snelheden mogelijk
 • wetenschappelijk bewezen effect

Behandelingen met de dermapen verzachten en egaliseren de huid en zorgen voor structurele huidverbetering zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Op gecontroleerde en vibrerende wijze maken we kleine microkanaaltjes in de huid die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Hiermee spreken we de huid aan op haar zelfherstellend vermogen, tal van natuurlijke groei- herstel- genezings- en vernieuwingsprocessen worden gestimuleerd.

Hoe werkt de Dermapen4?

De Dermapen4 maakt verticaal kleine kanaaltjes in het huidoppervlak. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar met het blote oog. Ze ‘verwonden’ de huid precies genoeg om het herstelproces diep in de huid op een natuurlijke manier te activeren. Het bindweefsel wordt geprikkeld, waardoor groei- en helende factoren vrijkomen. Zij zorgen op hun beurt voor de aanmaak van collageen en elastine. Dit alles zonder de risico’s van injectables en operaties!

Bij welke huidproblemen kan microneedling worden toegepast?

 • Fijne lijntjes en rimpelsmicro-needling
 • Ouderdomsvlekken
 • Verslapte huid
 • Zonbeschadiging
 • Rokershuid
 • Littekens
 • Pigmentproblemen
 • Acné in herstelfase
 • Couperose
 • Rosacea

Hoeveel microneedling-behandelingen zijn er nodig?

Een enkele behandeling geeft de huid een enorme boost. Voor een zichtbaar huidverbeterend resultaat zijn echter meerdere behandelingen nodig. Het aantal varieert per huidtype en huidprobleem.

Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig met een tussenliggende periode van 6 tot 8 weken.
Als we tijdens het intakegesprek vaststellen dat microneedling jouw huidprobleem kan oplossen, dan gaat de behandeling twee weken later van start.

Kuur: € 398,00 (4 x 60 min. incl. 20% korting op producten voor thuisgebruik = verplicht!)

BELANGRIJK: Voor deze behandeling is een intakegesprek nodig.

Diamond Touch behandeling (1 uur) €  79,50

Je huidstructuur verbetert door het verwijderen van de dode huidlaag
d.m.v. diamantkopjes. Tevens wordt er een serum ingesluisd.
Door het toevoegen van een bindweefselmassage wordt je doorbloeding geactiveerd en kan het serum beter worden opgenomen door je huid. De behandeling verfijnt je poriën, optimaliseert de werking van je huid en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine.
Met als verbluffend resultaat: vermindering van rimpels, ouderdomsvlekjes en een liftend effect van de oogcontouren.

Lichaams Behandelingen

Rugbehandeling of Totale Bodyscrub (45 min.) € 45,00

Tijdens deze behandeling zijn de dode huidcellen na de peeling verdwenen. Onzuiverheden worden verwijderd, een masker zal de huid verder reinigen en/of kalmeren. Na een heerlijk verzorgend product zal uw huid weer stralen en is hij intens gevoed.

Lichaamsmassage  €  28,00 / €  38,00 / €  48,00

Tijdens deze lichaamsmassage van 30 / 45 / 60 minuten worden er heerlijke oliën met Oosterse geuren gebruikt worden. U zal zich na deze behandeling weer herboren voelen.

Hotstone massage €  32,00 / €  42,00 / €  52,00

Warme basalt stenen geven u een diepe ontspannende werking op de spieren en bloed- en lymfebanen. Ook hier kiest u zelf voor de massagetijd van 30 / 45 / 60 minuten.