Geniet van de diverse behandelingen van Beautysalon Elody voor gelaat en lichaam waar wellness en huidverbetering centraal staan.

Extenso behandelingen

Extenso Basic  €  35,00

Dit is een intensieve reinigende behandeling met de pure producten van Extenso.

Extenso de Luxe  €  42,50

Deze uitgebreidere reinigende behandeling bevat ook een heerlijke ontspannende massage.

Gerelateerde afbeelding

Wellness behandelingen

Cenzaa Impressions  €  49,50

Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft! In deze uurs-behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept. Na een welkomstritueel volgt de geurreis, huidanalyse en vochtcheck. Gevolgd door een reiniging, peeling, een heerlijke ontspannende drukpuntmassage, masker afgestemd op de huid, dagverzorging en product- en huidadvies.

Cenzaa Advanced Care  €  69,00

De succesvolle stappen naar maximale huidverbetering!

Tijdens de nieuwe Cenzaa Advanced Skincare (VIP behandeling) behandeling zult u zo goed mogelijk begeleid worden naar een mooie en gezond uitziende huid met het Cenzaa 6 stappenplan. Een huidanalyse en vochtcheck, reiniging, peeling en korte massage worden gevolgd door een masker, dagverzorging en product- en huidadvies. Boek deze behandeling afgestemd op uw huid bij ons in en ontvang eenmalig een cadeaubox met 7 Cenzaa producten t.w.v. min. € 64,50 cadeau.

Cenzaa Moments  €  67,50

Gun uzelf de Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten!  Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. U begint met een geurreis en een heerlijk voetenbad, gevolgd door het welkomstritueel, huidanalyse en vochtcheck, reiniging, peeling en een masker met ondertussen een korte hoofd-/ oormassage. Daarna volgt een drukpuntmassage, gevolgd door een 2e masker en de Lomi Lomi massage, met afsluitend een dagverzorging en een product- en huidadvies.

Cenzaa Weda  €  79,50 

In deze oosterse wellness behandeling reist u af naar warme oorden. Totale ontspanning in combinatie met huidverbetering én een Tibetaanse massage maken deze behandeling tot een unieke beleving. U start met een geurreis en een heerlijk voetenbad, gevolgd door het welkomstritueel, huidanalyse en vochtcheck, reiniging, peeling, masker en een Tibetaanse onderbeen-/voetmassage met kruidenbundels. Daarna volgt een drukpuntmassage, gevolgd door een 2e masker en de Lomi Lomi massage, met afsluitend een dagverzorging en een product- en huidadvies.

Cenzaa Men  €  49,50

Deze Cenzaa Men behandeling heeft dezelfde samenstelling als de Cenzaa Impressions behandeling, alleen nu afgestemd op de mannenhuid.

Cenzaa Weda behandeling

Cenzaa behandeling

.

Therapeutic Behandelingen

Cenzaa Acne Clearify  €  37,50

De Cenzaa Clearifying behandeling is gericht op het intensief reinigen van de huid. Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. De Clearifying behandeling brengt de huid weer in haar natuurlijke balans en zorgt voor een mooie en gezonde uitstraling.

Seasons: Global Cocooning 60 min € 59,00 / 90 min € 85,00

Een luxueuze en bijzondere reis door de wereld van Cenzaa waarin optimale ontspanning en het geweldige resultaat in huidverbetering voorop staan. Ervaar de samensmelting van het beste uit 10 jaar Cenzaa in 1 sublieme behandeling. Beleef het ultieme verwenmoment, ervaar het beste huidresultaat en ontdek de combinatie van luxe en gezondheid.

Cenzaa Energy Bootcamp  4 x ¾ uur voor € 199,00

4 Wekelijkse behandelingen met daarin een intakegesprek, een huiddiagnose en huidadvies, een intensieve bindweefselmassage, shocktherapie, een gratis spaarcard en gratis Energetic Power.

Cenzaa Botuline Beauty Therapie  €  89,50

Botuline Face Therapy is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Het Botuline Beauty masker, samengaand met een actieve bindweefselmassage en een shock therapie, bevordert collageenaanmaak en de doorbloeding en geeft een uiterst liftend effect!

Cenzaa Rosacea & Couperose Therapy  (1 uur) €  65,00 / (1 ¾ uur) € 89,00

Vertoont de huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierde adertjes? Dit zijn typische symptomen van een Rosacea en Couperose huid. Treed op tegen deze roodheid. Tijdens de Cenzaa Rosacea & Couperose Therapie wordt uw huid gevoed, gekalmeerd en weerbaar gemaakt voor de invloeden van buitenaf. (1 ¾ uur is incl. bindweefselmassage + Hyaluron Therapie)

Cenzaa Control your Skin Therapy 6 x 1 uur  € 350,00

Wanneer u de Cenzaa Rosacea & Couperose Therapy in kuurverband volgt, krijgt u een nog optimaler resultaat! + Gratis cenzaa 24H crème (Silk tenderness),  Intakegesprek, Huiddiagnose, Huid- voedingsadvies, Spaarcard

€ 300,00 (excl. 6 x Peel off masq) / € 350,00 (incl. 6 x Peel off masq)

Cenzaa Eye Therapie  €  30,00

Tijdens de Cenzaa Eye Therapy krijgt de tere huid rond uw ogen een intensieve behandeling. Uw ogen ondergaan een liftende massage waarna de fijne lijntjes met een mild fruitzuur worden behandeld. Hierna zal de huid optimaal gekoeld en gevoed worden met een liftend botuline masker. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Fijne lijntjes verminderen en oogwallen behoren tot het verleden. Uw blik straalt als nooit tevoren!

Cenzaa AHA Therapie  €  30,00

De AHA Therapy is een behandeling gericht op huidverbetering en herstel. De huid ondergaat een fruitzuur peeling, dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Door de natuurlijke antibacteriële eigenschappen zal de huid flora in balans komen en de talgreductie verminderen. Deze behandeling is echter niet voor ieder huidtype geschikt, vraag daarom altijd advies.

Cenzaa fruitzuurbehandeling

Fruitzuur behandeling

Micro-needling behandeling met de Dermapen  €  95,00

Behandelingen met de dermapen verzachten en egaliseren de huid en zorgen voor structurele huidverbetering zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Op gecontroleerde en vibrerende wijze maken we kleine microkanaaltjes in de huid die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Hiermee spreken we de huid aan op haar zelfherstellend vermogen, tal van natuurlijke groei- herstel- genezings- en vernieuwingsprocessen worden gestimuleerd.
Dit alles resulteert in zichtbare en voelbare effecten, de huid zal door aanmaak van nieuw collageen en elastine steviger zijn waardoor contouren verstrakken wat een verjongend effect geeft. Dit alles zonder de risico’s van injectables en operaties!

Resultaat: Vermindering van rimpels, poriën worden minder zichtbaar, huid wordt gezonder en weerbaarder, vermindering van roodheid (couperose & rosacea), pigmentvlekken nemen af, stimulatie van de doorbloeding, verdunnen van de hoornlaag en (acne-)littekens worden gladder en egaler (ook oudere littekens).

BELANGRIJK: Voor deze behandeling is een intakegesprek nodig.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Dermapen-4.jpg

Body & Soul Behandelingen

Rugbehandeling  € 37,50

Tijdens deze behandeling zijn de dode huidcellen na de peeling verdwenen. Onzuiverheden worden verwijderd, een masker zal de huid verder reinigen en/of kalmeren. Aansluitend zal er een heerlijk verzorgend product, geschikt voor het huidtype, aangebracht worden. Hierdoor zal uw huid weer stralen en is hij intens gevoed.

Lichaamsmassage  €  25,00 / €  35,00 / €  45,00

Tijdens deze lichaamsmassage van 30 / 45 / 60 minuten worden er heerlijke oliën met Oosterse geuren gebruikt worden. U zal zich na deze behandeling weer herboren voelen.

Kruidenbundelmassage  €  29,50 / €  39,50 / €  49,50

Warme kruidenbundels met zoutkristallen worden gedrenkt in weldadige kruidenolie. Hiermee wordt uw huid gemasseerd en uw spieren verwarmd. Sluit uw ogen waardoor uw energie vrij kan stromen en de balans tussen lichaam en geest herstelt. U kiest zelf voor de massagetijd van 30 / 45 / 60 minuten.

Hotstone massage €  27,50 / €  37,50 / €  47,50

Warme basaltstenen geven u een diepe ontspannende werking op de spieren en bloed- en lymfebanen. Ook hier kiest u zelf voor de massagetijd van 30 / 45 / 60 minuten.

Massagebehandeling